Col·labora

Pots col·laborar amb nosaltres de moltes maneres, tenim moltes inquietuds, necessitats i propostes, però els dies son igual de llargs per a tots i el camp necessita molt de treball, així és que moltes vegades hem d’endarrerir altres coses.

Us deixem el llistat de propostes de col·laboració. Està totalment obert a qualsevol altra idea que tingueu. No dubteu en proposar-nos intercanvi de favors, segur que arribem a algun acord.

  • Comparteix, parla, escriu: El nostre punt dèbil és la difusió. Per això, qualsevol tipus de publicitat que pugueu fer de nosaltres ens farà molt feliços. Si a més a més ens portes a amics, t’oferirem producte, conserves o descomptes per a la teva comanda.

  • Critica: Els elogis ens agraden, com a tots, però s’aprèn molt més de les crítiques (constructives). Podeu escriure’ns o dir-nos en persona, si teniu alguna objecció amb el nostre producte, el nostre servei o algun altre aspecte. Aprenem cada dia i només es pot avançar si els errors es van corregint.

  • Demana: Ens agrada experimentar i ens agrada que els demés també ho facin. Per això, es freqüent que trobeu a la cistella alguna cosa nova que no havíeu demanat. Perquè volem que ho proveu i, si us agrada, ens ho demaneu. Per altra banda, si esteu interessats en que provem a cultivar alguna verdura o hortalissa específica, pregunteu-nos i ho valorarem.

  • Tradueix: Vols ajudar-nos a traduir els articles al català? (o d’altres idiomes) No volem que l’idioma sigui un impediment per a poder transmetre la nostra filosofia, però no ens agrada recorre els diccionaris amunt i avall. No ens atrevim a escriure més de dos paràgrafs en català per a no ficar la pota amb l’ortografia, ens ajudes? Pots fer-ho de manera puntual o col·laborar amb nosaltres habitualment. En qualsevol cas, podem buscar junts la forma de compensar-te.

  • Crea contingut: El que se t’ocorri, un poema, un comentari, un article d’investigació, un dibuix, receptes, música… el que vulgueu. Si ens envieu les vostres aportacions, les publicarem al bloc tan aviat com ens sigui possible al vostre nom (o el nom que ens digueu) i amb enllaços a la vostra pàgina personal o professional (si la teniu i voleu). Us demanem que sigui original, es a dir, vostre. Al Facebook podeu compartir tota la informació de tercers que vulgueu (sense passar-se).

  • Construeix: si ets manetes i tens eines i espai, nosaltres tenim uns quants projectes en ment que, per motius de temps i espai, anem postergant en el temps. És a dir: un galliner mòbil, un WC sec, un cobert, una deshidratadora de verdures… i segur que se’ns ocorren més. Posat en contacte amb nosaltres i segur que arribem a algun acord.

  • Recicla: ens fem les nostres pròpies conserves, forma part de l’autosuficiència alimentaria. Moltes vegades us en regalem algun pot, o es trenquen, es perden… si tu tens pots de vidre amb o sense tapa, estarem encantats de quedar-nos-els.

  • Produeix: tens un hort i segueixes criteris agroecològics per a produir les teves verdures? Elabores conserves utilitzant productes ètics, ecològics i respectuosos amb el medi ambient? Recicles materials per a donar-los un ús pràctic? Ens interessa saber què pots oferir-nos. Nosaltres podem donar-te a canvi verdures o arribar a algun tipus de acord, inclòs el monetari.

Traduït per: Marta Franquesa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s