Nosaltres

 

azada de rueda

Hola!

Som l’Ivan i lIMAG1248’Alba, uns hortolans novells que, després de moltes voltes donades pel laberint de la vida, han creuat els seus camins per embarcar-se en aquesta aventura verdulera.

Tenim una opinió crítica respecte la forma de consum imperant al nostre entorn, pensem que som allò que mengem y no volem menjar aliments produïts a escala industrial i sense cap respecte per a les persones ni per al medi ambient. Sempre seguint la idea de “pensa globalment, actua localment”, volem mostrar-vos la nostra forma de veure el món, que ens conegueu personalment i que sapigueu exactament d’on venen els aliments que us venem i com han estat produïts, perquè els grans canvis només succeeixen si es produeixen petites variacions a les nostres vides i ments.

Els nostres criteris de producció es basen en els exigits per a l’agricultura ecològica i procurem que els nostres proveïdors i col·laboradors també ho compleixin.

Comencem a fer camí el Juny del 2012, col·laborant amb una associació mediambiental i produint a petita escala les nostres verdures per a autoconsum en el Parc Agrari de St. Feliu de Llobregat. Comencem els nostres primers projectes amb l’obtenció de llavors de les verdures de temporada, muntant una compostadora i iniciant la cria de cucs per al vermicompostatge.

A l’Octubre, juntament amb 8 companys més, un pagès de la zona ens lloga el seu camp de fruiters durant un any. Préssecs, prunes, figues i altres fruites que complementen les verdures dels nostres horts.

El Gener del 2013, vam tenir la possibilitat de llogar una parcel·la de 400 metres quadrats, era la número tretze, i en una mostra d’originalitat, la vam batejar com  La Tretze i ens ha servit per a donar un pas més i poder oferir al públic les nostres pròpies verdures. Col·laborem amb els companys del Parc Agrari, Miguel, Dani y Aziz, per mitjà d’intercanvis d’hortalisses i verdures per a poder oferir la major varietat possible.

A causa de diverses complicacions als camps de Sant Feliu, ens vam posar a buscar altres terrenys on poder produir segons el nostre criteri i al Juny vam trobar a Igualada una finca amb noguers i hort que portava uns quants anys sense ser cultivada ni tractada: Can Somai

I aquí estem ara, a cavall de Sant Feliu i Igualada, tractant d’obrir-nos camí en aquest món i intentant influir en els que ens rodegen per tal d’anar canviant poc a poc la forma de consumir.

Obrim aquesta pàgina amb tota la nostra il·lusió, esperant que compartiu amb nosaltres tota la informació que vulgueu.

Traduït per: Marta Franquesa

 

Anuncios

2 pensamientos sobre “Nosaltres”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s